Var ikke stort som skjedde i dag. For det meste gikk det på tomgang mens jeg prøver å huske om jeg har fått med meg alt til morgendagens møte. Ikke sunt å jobbe for fellesskapet når man ikke er helt frisk som en fisk.

Så det var det som skjedde, det at det ikke skjedde noe. Dette innlegget vil være ganske kort av den grunn. Jeg har bare brukt dagen til å lage en presentasjon til styremøtet i morgen og ut i fra hva jeg har endt opp med, regner jeg med at møtet blir ekstremt lang. Skjønner ikke hvorfor jeg legger så mye tid til slike ting. Som oftest glemmes det som gjennomgås på møter, at man nesten ikke trenger å gjøre stort ut av det. Vel, jeg mener at når man gjør ting, får man gjøre det skikkelig. Spesielt når det er ting man ønsker å endre på eller å etablere faste rutiner på. En forening har en stor gjennomstrømming av styremedlemmer og medlemmer, der ingenting er fast og ting blir gjort igjen og igjen. Dersom det ikke etableres gode rutiner, risikerer nye folk å måtte gå gjennom arbeid som de kunne ha spart seg. Forskjellen mellom en stor og en liten forening, er at den store er mer ryddig og organisert enn den lille. Det trenger ikke å bety at den lille gjør ting dårligere, alt er tross av avhengig av medlemmene og deres aktive bidrag, men det er ikke å komme unna at jo mer oversiktlighet og ryddighet, jo bedre og mer effektivt jobbing.

Vet ikke hvorfor jeg forteller deg dette, men ja, det får så være. Presentasjonen er i alle fall ferdig, alle punktene og sakene er på plass, og jeg kan slappe litt av med TV-en. Som jeg forresten ikke har sett på på lenge. Alt skjer rundt min iMac for tiden, eller i den siste lange tiden. Det er bare når det er fotballkamper eller noe at jeg ser på TV-en.

Teksten har blitt lest 24 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.