Starten på en ny galskap


Da har jeg bestemt meg. Ingen vei tilbake, men kun fremover. Jeg skal gjennomføre det, selv om jeg mest sannsynlig vil dø underveis. Enorme trær, ville dyr, høye fjell, store åkre, strie elver og varierende natur og landskap vil være mine nærmeste naboer for 29 dager. Mest sannsynlig må jeg jakte for å overleve, jeg må nok også overvinne sure sokker, stinkende kroppslukt og stygge hårvekst. Jeg snakker om prosjektet Galskap 2012.

Jeg skal gå av meg flere par sko og kiloer på veien fra Oslo til Trondheim. Det gleder jeg meg veldig til. Å gå er å rense. Rense sine tanker, rense sin kropp og rense sin sjel. Tiden er ikke lenger der, for jeg bestemmer tiden. Tid til å tenke gjennom sine tanker, tenke gjennom livet og tenke gjennom galskapen. Tid til å utfordre seg selv, utfordre naturen og mestre sin kropp. Tid til å finne svar, finne roen og finne seg selv. I galskapen ligger det vakre. For når man har gått gjennom galskapen, når man har opplevd galskapen, sitter man igjen med resten. En rest av herligheten. Sløsing av tid bare for å gå i 29 dager? Ja, det er vel det, men det er like mye sløsing som å vente i sitt hjem. Sløsing er ikke hva man gjør, men hvorfor man gjør det. Det er hva man får ut av det man gjør som betyr noe, selv om det innebære å gå i 29 dager uten grunn. Mange ville ha sagt at det er bedre å være i et annet land i 29 dager. Kan hende det er det, men det kan også hende at det ikke er så mye bedre enn å være i Norge i 29 dager.

Et nytt perspektiv på livet, det er det jeg trenger. Jeg har sett mye og gjort mye, men jeg vil se det jeg har gjort fra en ny vinkel, fra et nytt ståsted. Jeg trenger å endre mitt syn. Synet på mennesket, livet og alt annet. Svar er det jeg trenger. Å ha et svar er å ha en løsning. For du er det du vet. Svarene blir til din personlighet, dine handlinger og dine prinsipper. Jeg ser etter et nytt svar. Jeg ser etter et nytt jeg. Dessuten ser jeg også etter én eller gjerne flere som kan være med på turen. Den blir hard. Det blir dårlig søvn, lite mat og verkende kropp. Så hvis du har lyst på det, velkommen til laget. Du vet hvor jeg holder til, så bare å ta kontakt. Er du rar, kan du benytte deg av kommentarfeltet under. Jeg gleder meg, gjør det du også.

Teksten har blitt lest 26 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.