Om ketr


Så du vil vite mer om meg eller hva? Det er ikke mye å si om meg. En liten vietnamesisk sitron med én eller to dråper appelsinjus som veier over 60 kilogram. Fra hælene og opp mot de svarte, men meget rette hårstråene er det litt over 160 centimeter, men ikke så langt under 170 centimeter heller. Jeg har bæsjebrune øyenfarge, men du må gjerne kalle dem mokkabønner. Til daglig ser de på tekster om byplanlegging og kommuneplaner i et fint sted med det lite kreative, men beskrivende navnet Ås. Utenom det daglige ligger sitronen og gjør lite nytte av seg.

Mer utdypende informasjon om meg av 2017 – det har jo tross alt gått en del år siden jeg skrev avsnittet ovenfor. Jeg er fortsatt en sitron, men gjør nå mer nytte av meg siden sist jeg studerte på Ås. Siden C-en på masteroppgaven i 2014 har jeg jobbet med det studiet mitt utdannet meg til i to forskjellige kommuner. Den ene ved sjøen, den andre ved fjellet. Jeg begynner nå å tjene penger og ikke låne dem, så det er positivt. For øvrig veier jeg fortsatt over 60 kilogram, men blitt noen centimeter lavere. Jeg savner studietiden der jeg bare sov vekk forelesningene og gjorde ingen nytte av meg, men man har blitt voksen, vet du. Man tar ansvar. Man trår til. Man blir mann!

Vil du har mer wikipedisk informasjon om meg og det jeg driver med, send en e-post da vel. Jeg svarer. Eller du kan legge igjen en kommentar nederst. Kanskje jeg svarer. Du kan også bli en fan av meg på facebook.com/kennychautran. Jeg spanderer kaffe, og kun den.

Teksten har blitt lest 154 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.