Prosjekt Galskap 2012


Tilfeldigvis kom jeg over en side som vekket mine iboende interesser. Mine interesser for å gå lengre turer har alltid vært der, men som jeg ikke har gjort noe med. Jeg har jo ofte sagt til meg selv at jeg skal gå fem mil eller ti mil, bare for å gå, bare for å oppleve. Det ble bare med tanken. Men i år, etter å ha snublet over pilegrim.info, skal jeg gjennomføre galskapen som jeg stadig går rundt og bærer med meg. Det er riktig, folkens, jeg skal gå 643 kilometer fra Oslo til Trondheim. Jeg skal . Akkurat det er galskapen. En galskap jeg mer en gjerne deler med andre. For jeg søker nå etter gale skapninger som vil gå med meg til Trondheim, eller mer nøyaktig Nidarosdommen. Som du ser fra siden, skal jeg følge pilegrimsleden, ei rute som de tidligere folka i middelalderen gikk etter for å se graven til Olav den hellige. That’s right, jeg skal være en katolikk for 29 dager. 29 dager er nemlig det jeg har lagt av for turen. Selve gåturen vil nok ta rundt 20 dager pluss/minus, men jeg har lagt inn noen ekstra dager bare for å nyte turen virkelig. Det kan jo fort forsvinne én, to dager hvis jeg møter på en elg som jeg vil studere nærmere.

Så hva sier du til å være med? Ta kontakt da vel.

Etter hvert skal jeg legge ut mer info om prosjektet, som ruta jeg skal følge, pakkelisten, kart og mere til. Jeg skal også blogge om turen. Å ja, vandringen vil starte i slutten av juli. 29 dager senere betyr slutten av august. Lang ferie, men verdt det, vil jeg tro. Gleder meg til å gå lei av asfalt at jeg spyr for hver meter jeg ser av den. Gleder meg til å se norsk natur, fra by til bygd og fra skog til fjell. Og gleder meg til å møte på alle på veien, for turen er mer populært enn det man skulle tro. Veldig mange går den ruten. Jeg skal ta masse bilder, masse filmer og masse minner.

Alt om dette gale prosjektet finner du kun her.

Teksten har blitt lest 21 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.