Den perfekte jenta


Jeg har hatt mange gode samtaler med mine venner opp gjennom årene. Alt mellom himmel og jord har blitt tatt opp og vært gjenstand for ivrige diskusjoner. Det er ikke til å komme unna at noen av temaene stadig dukker opp igjen. Vi er jo tross alt mennesker med simple ønsker i livet, noe som reflekterer seg ved at de samme fortvilelsene relatert til ønskene kommer opp som diskusjonstemaer om og om igjen. Blant disse så er det ett tema som går seirende ut som det desidert mest diskuterte temaet av alle, nemlig temaet «Jenter». Nå er vel «Jenter» et vidt tema siden det kan romme så mye, men innenfor hovedtemaet «Jenter» er det ett som peker seg ut. Vi gutter har alltid og vil for alltid diskutere om og filosofere over hva som er den perfekte jenta en kan være sammen med. La det være klart først som sist: Fasitsvaret fins ikke!

Vi er alle selvstendige individer med individuelle preferanser og ønsker samt tanker og følelser. Alle liker forskjellige ting, inkludert jentetyper. Da er det kanskje ingen bombe at jeg og mine venner aldri har klart å bli enige om hva som er den perfekte jenta. I all uenigheten er vi likevel enige om én ting: Den perfekte jenta fins ikke. Vi håper bestandig etter endingene på våre diskusjoner at vi tar feil, men vi har til gode å få en bekreftelse på det motsatte. Hvorfor mener vi at det ikke fins perfekte jenter? Erfaringene viser oss at det som oppleves som perfekt i dag, er ikke så perfekt i morgen. Det perfekte kan nemlig alltid blir bedre. Tiden vil vise det. Ta enhver ting du anser som perfekt og se nærmere på den. Kan den bli bedre? Hvis du er ærlig med deg selv, så kan den det. Ta nå enhver person du anser som perfekt og tenk nærmere over personen. Kunne personen være bedre? Selvfølgelig kan vedkommende det. En ting eller en person som vi fra start syns er perfekt, vil over tid vise seg å ha mangler som vi helst ønsket ikke manglet. Derfor finnes ikke perfekte jenter.

Allikevel er det håp for de som søker. Feilen som mange begår når de er ute i gata eller Asian-Parties og ser etter den perfekte jenta er dem selv. Den perfekte jenta er nemlig i deres tanker den som er perfekt i henhold til hva andre mener er ei perfekt jente. Wrong! Skal du finne dame til deg selv eller til andre? Selvfølgelig er det til deg selv. Så hvorfor skal du bry deg om hva andre mener er perfekt? Bruk deg selv som målestokk og definer hva som er perfekt for deg. Når du har gjort det, kan du begynne å dra på gata eller Asian-Parties igjen for å søke.

Den perfekte jenta er nemlig den jenta som får deg til å sveve av lykke uten å si et ord. Det er den jenta som er overalt i dine tanker hva enn du gjør. Det er den jenta du stadig går rundt og ønsker å treffe ved neste sving og neste der igjen. Men viktigst av alt, det er den jenta som får deg til å være deg selv. Den dag du finner henne, har du funnet halvparten av sannheten. For er den perfekte jenta drømmejenta?

Teksten har blitt lest 37 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.