Dette kommer til å bli et rotterace!


Var innom Nordby Shoppingcenter i dag, som annonsert, men fangsten ble veldig mager. På hjemveien hadde jeg med meg én kilo ribber, to bagetter, to poser Twix, to pakker Capri-Sonne og to esker med sjokolader.

Meget ulønnsomt, med andre ord. Før turen rakk vi brødrene faktisk litt FIFA 12 – det har vært mye av spillingen på grunn av muligheten til å vinne store pengesummer (falske penger som brukes i spillet, selvfølgelig). En god biltur senere og vi befant oss på den andre siden av grensen, på EU-siden. Det første jeg tenkte på var at det var mindre folk enn jeg hadde forventet meg i denne førjulstiden, men det er jo fortsatt noen dager igjen. Og folk svømmer som oftest ikke før vannet er nesten over hodet. Hyggelig ble det, men uansett hvor mye vi vendte på varene fant vi ikke noe vi likte helt. Null utbytte fra Nordby.

Vi kan ikke dra tomhendt hjem, tenkte vi gutta. Så vi svingte innom gode gamle Svinesund og kjøpte oss ribber og søtsaker. Det ble også to gaver fra godteributikken til to onkler og deres familier som jeg aldri har gitt gaver til før. Ja, ja, det er jo tross alt jul, litt giverglede skader ingen. Vi brukte godt over noen timer i et senter der vi kjøpte ingenting, så jeg må nok belage meg på en i-siste-liten-handletur til Oslo i morgen før møtet. Lurer på om jeg skal ringe noen for å holde meg med selskap? Nei, ikke vits å plage folk i disse dagene, de har mer enn nok med sine egne saker.

Nei, nå må jeg få unnagjort litt forarbeid til morgendagens møte.

Teksten har blitt lest 19 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.