En normal dag


Var ikke stort som skjedde i dag. For det meste gikk det på tomgang mens jeg prøver å huske om jeg har fått med meg alt til morgendagens møte. Ikke sunt å jobbe for fellesskapet når man ikke er helt frisk som en fisk.

Så det var det som skjedde, det at det ikke skjedde noe. Dette innlegget vil være ganske kort av den grunn. Jeg har bare brukt dagen til å lage en presentasjon til styremøtet i morgen og ut i fra hva jeg har endt opp med, regner jeg med at møtet blir ekstremt lang. Skjønner ikke hvorfor jeg legger så mye tid til slike ting. Som oftest glemmes det som gjennomgås på møter, at man nesten ikke trenger å gjøre stort ut av det. Vel, jeg mener at når man gjør ting, får man gjøre det skikkelig. Spesielt når det er ting man ønsker å endre på eller å etablere faste rutiner på. En forening har en stor gjennomstrømming av styremedlemmer og medlemmer, der ingenting er fast og ting blir gjort igjen og igjen. Dersom det ikke etableres gode rutiner, risikerer nye folk å måtte gå gjennom arbeid som de kunne ha spart seg. Forskjellen mellom en stor og en liten forening, er at den store er mer ryddig og organisert enn den lille. Det trenger ikke å bety at den lille gjør ting dårligere, alt er tross av avhengig av medlemmene og deres aktive bidrag, men det er ikke å komme unna at jo mer oversiktlighet og ryddighet, jo bedre og mer effektivt jobbing.

Vet ikke hvorfor jeg forteller deg dette, men ja, det får så være. Presentasjonen er i alle fall ferdig, alle punktene og sakene er på plass, og jeg kan slappe litt av med TV-en. Som jeg forresten ikke har sett på på lenge. Alt skjer rundt min iMac for tiden, eller i den siste lange tiden. Det er bare når det er fotballkamper eller noe at jeg ser på TV-en.

Teksten har blitt lest 25 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.
,

2 kommentarer til “En normal dag”

 1. *Man vet ikke før man har prøvd
  *Bedre å prøve og bumme, det er sånn man lærer og lever videre
  *Bedre å angre på noe man har gjort enn angre på noe man ikke har gjort/prøvd (av positive hendelser)
  *Gjør ting helhjertet
  *De som lykkes kommer av handlinger, mens andre dagdrømmer
  *You cant make the same mistake tvvice. The second time you make, its no longer a mistake,its a choice

  -Istedenfor å tenke på hva man skal velge, så velger man. Enten så lykkes man eller ikke. Da lærer man hvertfall og ser hva som kunne ha gått og ikke gått osv.
  Time vvaits for no one, men man skal ikke la tiden bestemme hva man skal i livet heller.
  *bedre å miste ved å være ærlig enn å miste ved å ikke fortelle likes bedre å angre på noe man har gjort enn ikke ha gjort, for ellers vil man gå og tenke og knage og angre på at hva vil ha skjedd hvis man prøvde? Man vet ikke om det hadde funket bra eller om det bare var noe man øsnker man ikke skulle ha gjort osv…
  Som sagt, bedre ha gitt alt og prøvd til man endelig har fått svaret enn å små prøve og nøle for da gir man ikke seg selv et svar og en mulighet man kunne ha hatt. Da har man heller ikke prøvd hardt nok..dervor skal man da ikke spørre hvorfor man ikke får det til..aight!?

  • Ahhh… Så det er det du mener. Alle de rådene kan summeres til «Gi jernet! Enten får du en synål eller en klubbe. Viktigst er at du har prøvd ditt beste.» Veldig mange gode råd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.