Prosjekt Galskap 2014


Galskap 2014 går ut på å jogge seg selv til døden for å bli belønnet med en plass blant stjernene. Fire middelaldrende menn løser sine midtlivskriser ved å utsette seg selv for en fysisk og etter hvert psykisk lidelse gjennom en liten gjennomtenkt konkurranse. Første del av galskapen er en joggekonkurranse over fire etapper, der det gjelder å samle mest poeng for å stå igjen som vinner av del én. Her er regelen enkel, men som likevel er vanskelig for våre utrente kropper: Den som totalt sett løper lengst, vinner. Jeg sliter mentalt allerede før det hele har startet.

Siste del av konkurransen – som egentlig ikke er en konkurranse, men heller en avslutning – er å komme seg helskinnet eller halvskinnet frem til Stavanger. På scooter. Vinneren av del én er kongen, og slipper å betale en eneste øre under hele turen. Regningen – om det så er mat, drikker, hotell, fest, jenter – må taperne fra del én stå for. Galskap! Og denne galskapen starter 24. april og slutter når vi er mentalt ødelagte i august.

Vi er fire gutter, vi er fire menn, og vi har midtlivskriser. Derfor gjør vi dette. Hvis du føler at du er bedre enn oss, så skal du få lov til å være med. Hvis du er dårligere enn oss, så ber vi på våre knær om at du skal være med. Vil du vite hvordan det går? Jeg skal blogge om dette, frem til vi er i Stavanger. Så følg oss på denne siden, og jeg lover at du blir inspirert! Forhåpentligvis. Hvis ikke, så har du iallfall noe å le av.

Alt om prosjekt Galskap 2014, det finner du ingen andre steder enn under denne lenken.

Teksten har blitt lest 26 ganger, men kun 1 i dag. Trist, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.